Trupa romaneasca va concerta gratuit pentru romanii din Sudul Californiei. Sustine si tu acest eveniment!

Share acest articol pe pagina ta de Facebook
06/02/2016

Trupa romaneasca de dansuri "Dance World", castigatoare a multiple concursuri nationale si internationale, va performa gratuit alaturi de alti artisti in fata romanilor din Sudul Californiei pe data de 9 iulie 2016 la McArthur Park in Long Beach.

Data si ora Concertului:
Sambata 9 Iulie - De la ora 4.00 pm la 7.00pm
Locatia:  MacArthur Park   
1321 E Anaheim St, Long Beach, CA 90813
Prezentator: Tudor Petrut (Actor din filmul Liceenii)

Trupa este prezenta in Sudul Californiei pentru a participa la concursul World Competition of Performing Arts (WCOPA) din Long Beach, California.

Toate cheltuielile cu deplasarea in SUA ale trupei sunt acoperite de tineri si familiile lor.

Directorii lotului de artisti au oferit sansa romanilor din Sudul Californiei sa asculte si sa vada aceste tinere talente romanesti apreciate international, in schimbul asigurarii cazarii unei nopti in plus la hotel, dupa concurs.

Organizatorii evenimmentului doresc sa ofere acest spectacol GRATUIT, insa au nevoie de $4,500 care sa acopere cazarea pentru inca o noapte la hotel (13 camere), plata transportului tinerilor de la hotel la locul evenimentului, cheltuielile legate de organizare (autorizatii, locatie, instalarea si demontarea scenei, echipamente audio, inginerie de sunet, inchirierea si instalarea unei canopy, toalete portabile, security, etc).

Pana in prezent s-au strans peste $1,800, orice donatie fiind binevenita.

"Dorim sa oferim o dupa-amiaza de sambata deosebita romanilor din Sudul Californiei, in compania selecta a celor mai talentati tineri romani, si ne-ar ajuta orice donatie care sa acopere cheltuielile de organizare, intrarea fiind gratuita", a spus Ady Simion, de la "Romani in Los Angeles", unul dintre organizatori.

Orice donatie, indiferent ca e $5, $10, $20, $100 au mai mult, conteaza.

Donatiile se poate face on-line la adresa: https://www.gofundme.com/wcopa-Ro-in-LA

Pentru mai multe informatii puteti contacta Organizatorii,
Georgeta Bostean
(562)413-1825
gbostean@gmail.com
&
Ady Simion
(626)607-8652
adydiamond@yahoo.com